Kosher, el vi dels jueus

La cultura jueva està basada en tradicions molt concretes com poden ser la roba negra dels rabins com símbol d’humilitat i modèstia, donar la millor atenció possible als hostes, menjar només els aliments que el cashrut, la part de la religió jueva que regula l’alimentació, defineix com a aliments purs i moltes altres tradicions.

Una d’elles, i la que més ens interessa destacar a etiquetes.cat, és l’elaboració del vi Kosher.

El vi Kosher es fa servir per a la santificació del Shabat i altres festivitats jueves. Exigeix un tractament i elaboració molt restrictiu. Ha de ser fet exclusivament per persones jueves en totes les parts del procès i té un protocol basat en la llei mosaica, que exigeix el compliment d’uns estrictes requisits.

I com una imatge, en aquest cas un vídeo, val més que 1000 paraules, us animem a què, quan tingueu una estona, us mireu aquest vídeo que explica el procés d’elaboració del vi Kosher del Celler de Capçanes.

2788374

Interessant, oi? Si us heu quedat amb ganes de saber més coses, podeu llegir l’article del Celler de Capçanes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s